International Zoological Congress of “Grigore Antipa” Museum

DRAGI COLEGI,

Al 11-lea Congres Internațional de Zoologie al Muzeului „Grigore Antipa” (CZGA 2022) se va desfășura exclusiv online, în perioada 05-07 decembrie 2022.

În acest an, tematica congresului este „Valorificarea complexă a colecțiilor zoologice”.

Dorim să discutăm despre modul în care colecțiile zoologice pot fi utile pentru societatea noastră, în afară de studiile de taxonomie animală. Deși vom accepta contribuții pe acest subiect clasic al taxonomiei, încurajăm trimiterea de contribuții care să scoată în evidență și alte modalități de valorificare a colecțiilor zoologice (de exemplu: urmărirea schimbărilor populației, monitorizarea apariției factorilor de stres ambientali, urmărirea introducerii patogenilor, urmărirea introducerii speciilor invazive etc.). Exemplele date nu sunt deloc exhaustive și puteți contribui cu orice lucrare care susține tematica congresului.

Nu sunt prevăzute taxe pentru participarea la această ediție.

***NOU ***
Datorită retragerii unor participanți în ultimul moment, am decis să reprogramăm congresul doar pentru zilele de marți, 6 decembrie, și miercuri, 7 decembrie.

***NOU ***
Vă reamintim că, pentru a putea asista la prezentările congresului, trebuie să completați formularul de înscriere online, pe care îl găsiți aici. Mai puteți face acest lucru până luni, 5 decembrie, ora 11,00.

***NOU ***
Fiecare participant care a completat formularul de înscriere online, va primi pe e-mail datele de acces la platforma online de desfășurare a CZGA 2022.

***NOU ***
CZGA 2022 – Programul de desfășurare

***NOU ***
CZGA 2022 – Volumul de rezumate (editia online)